Miluje dobré jedlo? Vezmite ju do Mexika

Láska ide cez žalúdok. A nie je sa čomu diviť. Najedený do prasknutia a s uspokojenými chuťovými pohárikmi má každý lásky na rozdávanie. Preto je voľbou číslo jeden na valentínsky večer práve reštaurácia s výberom jedál z najlepších svetových kuchýň. Máloktorá krajina sa však môže pochváliť tým, že je jej kuchyňa zapísaná v Zozname svetového dedičstva UNESCO. Presne tam má svoje miesto Mexiko.

Ak chcete pre svoju polovičku na Valentína ten najlepší gastronomický zážitok, zamierte do mexickej reštaurácie La Garnacha v Bory Mall, kde autentické jedlá pripravuje mexický šéfkuchár. Príďte si vziať skvelé burrito, grilovanú tortillu, obľúbenú quesadillu alebo si pochutnajte na chrumkavom nachos s guacamole či salsou.

img-4889.jpg

Miluje relax? Vezmite ju do Thajska

Nie je žiadnym tajomstvom, že objatia od milovanej osoby uvoľňujú stres. A viete, čo ho okrem letmých dotykov ešte odbúrava? Masáž. Zapáľte si na Valentína sviečky a urobte partnerke tú najlepšiu, thajskú! Existuje niekoľko tipov tejto masáže, no na relaxáciu je ideálna práve tá s použitím masážnych aromatických olejov. Jej čaro tkvie v rozmasírovaní oleja po celom tele, od končekov prstov až po temeno hlavy. Zohrejte si ruky a začnite jemným masírovaním nôh, pokračujte ku chrbtu, krku a zakončite masážou hlavy a tváre. Buďte nežný, stačí sa riadiť intuíciou.

img-6072.jpg

Kľúčom skvelej masáže je prírodný a kvalitný aromatický olej, ktorý sa dostáva do tela cez pokožku. Istotu krásnej vône a pozitívnych účinkov máte v Yves Rocher a Manufakture. Stačí si prísť vybrať. Pri masáži potom nakvapkajte olej do masážnej emulzie, niekoľko môžete naniesť aj priamo na telo. Masírujte 10 až 20 minút, to je čas, počas ktorého sa olej dostane do tela.

Miluje zážitky? Vezmite ju do Vatikánu

Nie je nič romantickejšie, ako sa na Valentína prejsť ruka v ruke popod Eiffelovu vežu v meste lásky. Vedeli ste o tom, že sa nemusíte obmedzovať len na jedno miesto? Preleťte sa v jeden večer krížom cez planétu!

shutterstock-1186292206.jpg

Takúto možnosť ponúkajú virtuálne 360° prehliadky múzeí, galérií a ďalších svetových pamiatok. Stačí vám notebook, internet a môžete sa vybrať na Valentína, kamkoľvek sa vám zapáči. A ak chcete z technológie vyťažiť maximum, zabezpečte si v NAY jednoduché VR okuliare, do ktorých len vložíte mobil. Nájdite si na internete pamiatku, ktorá poskytuje možnosť pozrieť si priestory aj online, prepnite na VR mode a prejdite sa po chodbách svetových skvostov. Vychutnajte si Mexiko v La Garnacha a potom sa rovno vyberte na prehliadku Sixtínskej kaplnky, Raffaelovej izby alebo ďalších 12 expozícií vo Vatikáne.

Miluje dobrodružstvá? Vezmite ju do Nepálu

Či už ste spolu len pár mesiacov alebo desiatky rokov, sú to práve spoločné zážitky, na ktoré si najradšej spoločne zaspomínate. Zahoďte za hlavu nie dvakrát lákavé februárové počasie a vyberte sa na Valentína za dobrodružstvom do veľhôr. Konkrétne do tých najmenších na svete, Tatier.

img-6156.jpg

Aj keď je väčšina turistických chodníkov zatvorená, stále máte na výber niekoľko trás, ktoré môžete navštíviť v zime. Vyberte sa do Intersportu alebo Alpine pro a darujte polovičke najrozkošnejšie mačky, protišmykové a ideálne na zimnú turistiku. Nezabudnite ani na paličky, s ktorými budete mať v snehu väčšiu istotu. A kam teda ísť? Obzrite si Ľadový dóm na Hrebienku alebo sa vyberte na niektorú z horských chát. Skvelý prístup je na chatu pri Zelenom či Popradskom plese, Téryho chatu alebo na Sliezsky dom, kde si môžete vychutnať aj unikátny wellness.

Miluje kvety? Vezmite ju do Holandska

Okrem spoločne stráveného večera, samozrejme, netreba zabudnúť na drobný darček. Verte, že nemusíte vymýšľať koleso. Niet ženy, ktorej by nezmäklo srdce nad voňavou kyticou. Ale nie je kvet ako kvet. V kvetinárstve Rhapis nájdete črepníkové rastliny a čerstvé rezané kvety každý deň dopĺňané priamo z burzy kvetov v holandskom meste Aalsmeer.

untitled-3.png

A teraz ju vážne vezmite do sveta

Na záver máme pre vás ešte jeden tip, ako pripraviť nezabudnuteľného Valentína za pár minút. Predĺžte si deň lásky na celý týždeň! Príďte do cestovnej kancelárie TUI Reisecenter u nás v Bory Mall a vyberte si jednu zo skvelých letných dovoleniek či last minute zájazdov. Či už spolu s partnerkou milujete dobré jedlo, prírodu, dobrodružstvá, relax alebo zážitky, určite si tu prídete na svoje.

img-3652.jpg

Či už program na tento deň plánujete celé týždne, alebo na poslednú chvíľu, to najdôležitejšie bude, že ho strávite spoločne. A ak nestíhate podniknúť v jeden deň všetky z našich tipov, ktoré sa vám zapáčili, veríme, že vám budú inšpiráciou pri plánovaní najbližšieho rande.