Svojský detektív vyšetruje smrť bohatého patriarchu excentrickej rodiny. Popri rozuzľovaní záhady mysterióznej smrti spoznáva komplikované a bojovné vzťahy medzi jednotlivými rodinnými príslušníkmi. Nachádza sa však medzi nimi osoba schopná krutej vraždy?



Na nože je veľmi vydareným príspevkom síce v skromnom, ale kvalitnom portfóliu nadaného amerického režiséra, Riana Johnsona. Ten má za sebou filmy ako Zmiznutie, Bratia Bloomovci, Looper a kontroverznú Epizódu VIII z legendárnej série Star Wars. Johnson sa pomaly, ale isto stáva režisérom, ktorý je hlavnou hviezdou svojich filmov ako aj napríklad Christopher Nolan či Denis Villeneuve.

na-noze-02.jpg

Detektívka z hlavy samotného režiséra donúti divákov od prvej sekundy myslieť na populárne príbehy od Agathy Christie a čakať na príchod fúzatého Poirota. Toho však nahrádza sympatický vyšetrovateľ s hrubým južanským prízvukom a tvárou Agenta 007. Sekunduje mu výborný ansámbel talentovaných hviezd Hollywodu a jednotliví herci zastávajú úlohy klasických archetypov typickej detektívky.

na-noze-07.jpg

Prvotriedny je príbeh snímky, ktorý si síce dáva načas so svojim odpichnutím a komplikovanou zápletkou, no publikum uspokojí brilantným rozuzlením a finálnym verdiktom.

na-noze-09.jpg

Takisto netreba opomenúť výpravu, hudbu a celkovú atmosféru filmu, ktorá udržuje divákov na kraji sedadiel s konštantným tipovaním o možnom páchateľovi vraždy mŕtveho spisovateľa.


 
Dopraj si teda kvalitný a maximálny filmový zážitok, najlepšie v CINEMAX Bory Mall, kde ťa čaká prvotriedne vybavené kino uspôsobené pre absolútny komfort diváka. Zastav sa a pomôž odhaliť pravdu za záhadnou smrťou populárneho spisovateľa.


Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom Facebooku a Instagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory MalI.