Objavte piesne, ktoré nám ešte rádiá nestihli zahrať toľkokrát, aby sa nám o nich aj snívalo. Pohodlne sa usaďte, nastavte si správnu hlasitosť a započúvajte sa do príjemných melódií, ktoré sa hodia k štedrovečernej večeri aj k posedeniu pri stromčeku.


1. Frank Sinatra – Light a Candle in The Chapel

Začneme elegánom Frankiem, ktorého hlas jednoducho k pohodovým Vianociam patrí. Pri tónoch tohto jemného swingu sa okamžite prenesiete k praskajúcemu krbu, tíško padajúcemu snehu za oknom, svetlu sviečok, vôni ihličia, vianočného pečiva a pokojnej atmosfére v kruhu najbližších.


2. Andy Williams – The Most Wonderful Time Of The Year

Ak existuje niečo, ako pieseň, vďaka ktorej sa budete tešiť na Vianoce ešte stokrát viac, ako doteraz, tak je to určité táto. Úžasný entuziazmus a radosť sálajúca z nej nenechá chladným ani toho najväčšieho odporcu vianočných piesní. Široký úsmev a žiarivé oči vám po jej vypočutí môžeme zaručiť.


3. Sia – Candy Cane Lane

Ak máte chuť na niečo netradičnejšie a súčasnejšie, zapnite si túto novú Siu. Jej najnovší album plný vianočných piesní vás rozveselí, roztancuje a naladí na sviatky trochu iným, svojským spôsobom, ktorý vás tak rýchlo neomrzí.


4. Coldplay – Christmas Lights

Pokojnú, pohodovú a príjemnú pieseň nahrali pri príležitosti blížiacich sa Vianoc aj Coldplay. Nie je prvoplánovo vianočná, môžete si ju pustiť aj niekoľkokrát po sebe a predsa z nej budete cítiť to kúzlo sviatkov skrývajúce sa niekde hlboko v nej.


5. Jamie Cullum – Show Me The Magic

Ak nejaký súčasný interpret dokáže vykúzliť dokonalú ilúziu vintage vianočného jazzu, tak je to jednoznačne Jamie Cullum. Jeho unikátny a neuveriteľne príjemný hlas vám dokáže okamžite vyčariť úsmev na perách a vianočnú náladu v srdci.



Na záver máme pre vás ešte bonus, ktorý nájdete priamo u nás v nákupnom centre. Navštívte Bory Mall a popri vianočných nákupoch si vychutnajte aj klavírne predstavenie naživo v nákupnej pasáži. V piatok 20.12. a v sobotu 21.12. navodí vianočnú atmosféru Štefan Banyák starší.

K vytvoreniu pohodovej nálady prispel aj obchod Muziker, ktorý nášmu klaviristovi zapožičia klavír. Ak máte blízkeho – hudobníka, nevynechajte ich predajňu so širokým výberom a o skvelý darček na celý život budete mať postarané!


Veríme, že vám náš klavirista i tento playlist vykúzlia dokonalú sviatočnú atmosféru.