Aké aktivity podniknúť s deťmi vonku?

Počas slnečných dní, kedy môžete tráviť čas na čerstvom vzduchu, máte na výber množstvo činností. Exteriér ponúka radosť s deťmi aj počas zimných mesiacov. Záleží na vás, či chcete za zábavou cestovať ďalej.

Nenáročná zimná turistika aj s deťmi

Počas zimných mesiacov stoja výhľady z kopcov naozaj za to. Doprajte svojim deťom víkendovú aktivitu v podobe ľahkej prechádzky v prírode. Skvelým miestom na rodinný výlet sú Jánošíkove diery v Terchovej alebo náučné chodníky Pavčina Lehota a Kvetnica na Liptove.

Navštíviť môžete aj vodopád Skok a Štrbské Pleso vo Vysokých Tatrách, ku ktorému vedie príjemná a nenáročná cesta. Prírodné prostredie vás poteší aj v okolí Bratislavy. Zoberte deti na vrch Malá Baňa, prípadne Kačín.

Vyskúšajte ruksaky, do ktorých zmestia všetko potrebné. Nezabúdajte na výbavu pre malých turistov, ktorú nájdete u nás v Bory Mall v predajniach SportisimoIntersport alebo Sport Vision.

Sportisimo

Zimné korčuľovanie pre dospelých aj deti

Aby ste si užili zimnú zábavu na ľade, nepotrebujete niekoľko dní teplôt pod nulou. Stačia dobre nabrúsené korčule zo Sport Vision alebo Sportisimo a môžete vyraziť. Viaceré mestá na Slovensku otvárajú zimné štadióny pre verejnosť. Počas určitých hodín si tak môžete užiť korčuľovanie do sýtosti. O zážitok pre deti budete mať postarané.

Sportisimo

Lyže a snowboardy sú vždy správnou voľbou

Nevedia vaše deti lyžovať alebo snowboardovať? Najvyšší čas ich prihlásiť do lyžiarskej škôlky a užiť si rodinnú dovolenku na svahoch. Slovensko ponúka veľké množstvo zjazdov pre začiatočníkov aj pokročilých. Každý si príde na svoje.

Lyžiarsku a snowboardovú výbavu z predajní SportisimoMeatflyIntersport, Endorphin Republic alebo Sport Vision využijete na svahoch vo Vysokých Tatrách, Nízkych Tatrách, prípadne Malej alebo Veľkej Fatre. Deti určite potešíte aj večernou sánkovačkou, po ktorej budú spať nerušene celú noc.



Ako zabaviť deti doma?

Daždivé dni dokážu pokaziť naplánované výlety veľmi jednoducho. Počas víkendu alebo prázdnin sa deti doma začnú nudiť a pripomínanie domácich úloh im na zábave nepridá. Lámete si hlavu nad tým, čo robiť s deťmi doma počas daždivých dní? Poradíme vám.

Zábava pre celú rodinu za jedným stolom

Spoločenské hry sú dokonalým spôsobom, ako zahnať nudu. Dnes už sa nemusíte obmedzovať len na človeče, nehnevaj sa. V predajniach Albi, Ševt alebo Vnímavé Deti majú moderné spoločenské hry, pri ktorých sa vaše deti môžu nie len vzdelávať, ale aj zasmiať.

Albi

Zabaviť sa chce každý a my nezabúdame ani na tých najmenších. Malé deti zaujmete klasickým pexesom, ale aj rôznymi hádankami a vzdelávacími hrami. Dokonca nájdete aj pomôcky pre rozvoj jemnej motoriky.

Albi

Objavte čistú detskú kreativitu

Deti majú vzácnu vlastnosť, ktorou je kreativita bez obmedzení. Nezamýšľajú sa, či je niečo reálne alebo nereálne. Jednoducho tvoria tak, ako si to oni predstavujú. Základ je ich predstavivosť podporovať, napríklad čítaním kníh, maľovaním, kreslením, prípadne modelovaním z plastelíny.

Pomôžeme vám objaviť ich skrytý talent. V predajniach AlltoysŠevtAlbi alebo Vnímavé Deti nájdete rôzne kreatívne sady, s ktorými budete môcť tvoriť počas upršaných dní.

Alltoys

Čítanie, ktoré si vaše deti zamilujú

 Zaujímavé čítanie plné rozprávkových príbehov alebo radšej vzdelávanie hravou formou? Čokoľvek zvolíte, zaručene vaše deti zaujmete. V Panta Rhei majú aktuálne rôzne knižné novinky nie len pre deti, ale aj dospelých. Vytvorte si čitateľský klub priamo u vás doma. Keď začnete vy, vaši malí čitatelia sa určite s radosťou pridajú.

Panta Rhei

Spoločné pečenie zbližuje

Napriek tomu, že pečenie bude pravdepodobne trvať trikrát dlhšie ako zvyčajne a všade bude neporiadok, stojí to za to. Ničím nerušené a pokojnou atmosférou naplnené chvíle sú na nezaplatenie.

Počas pečenia nezabúdajte, že hlavnými pekármi a tvorcami sú vaše deti. Vcíťte sa do úlohy hlavného vedúceho a dohliadajte na správnosť úkonov, z ktorých by mal nakoniec vzniknúť koláč. Ak aj náhodou cieľ nesplníte, o príjemné poobedie s rodinou máte postarané.

Všetko potrebné na pečenie nájdete aj u nás v Bory Mall. Predajne Orion alebo Tescoma ponúkajú množstvo domácich potrieb, s ktorými bude pečenie úplná hračka.


Filmový večer s celou rodinou

Detské rozprávky zabavia každé dieťa. Môžete si doma pripraviť deky, vankúše, občerstvenie a pozrieť filmy, avšak na zážitok z kina Cinemax vaše deti zaručene nezabudnú. Vďaka veľkému Imax plátnu sa vaše deti budú cítiť byť súčasťou rozprávkového sveta. Tak príďte za nami.

Vyberte si z bohatého programu kina v Bory Mall, kde vám prinášajú neustále aktuálne novinky. Navyše v priestoroch Bory Mall nájdete aj Detský svet Buppi alebo Top Fun zábavné centrum, čo je skutočná záruka zábavy.


V Bory Mall je zábava pre každého

Či už to budú nákupy, jedlo alebo zábava – s priateľmi a rodinou vás v Bory Mall vždy radi privítame. Sledujte naše pravidelné aktuálne ponuky z predajní a naše sociálne siete, kde vám prinášame novinky a súťaže.

Tešíme sa na vašu návštevu v Bory Mall.