Vianoce za vás spravia polovicu roboty

Nie nadarmo sa hovorí o Vianociach ako o najkrajšom období v roku. Pokoj, ktorý sa nesie vzduchom všade kam vstúpite, vôňa medovníkov a rodina pokope nikoho nenechajú chladným. Vianočná výzdoba a atmosféra, ktorú robia svetielka, sviečky a padajúce vločky vám vytvoria ideálne podmienkyna romantiku. Všetko naokolo je pripravené už len na pokľaknutie a osudnú otázku.

IMG_9094.jpg

Čo ak jej nebude sedieť?

Veríme, že o Vianociach ako ideálnom období na požiadanie o ruku sme vás nemuseli dlho presviedčať. Poďme preto hneď na druhú dilemu, ktorou je výber prsteňa. V dostatočnom predstihu si všímajte šperky svojej partnerky a vyčíhajte jej vkus. Ak si netrúfate vybrať ho sám, vezmite so sebou do klenotníctva sestru alebo jej či vašu kamarátku. Aj bez nich to však hravo zvládnete. V predajni Jolleo v Bory Mall vám radi poradia, ktorý bude ideálny.

IMG_9140.jpg

Najčastejšie sa vyberajú jednoduché prstienky s diamantom uprostred. Tento typ prsteňa vždy vyzerá žensky a na dámskych rukách pôsobí nežne. Potom stačí už len vybrať veľkosť kamienka podľa finančných možností a tiež prstienka, ktorý odhadnete podľa šperkov, ktoré vaša partnerka nosí najčastejšie. Ak nie je fanynkou prsteňov, nemusíte sa obávať sklamania, ak jej nebude napokon sedieť. Bežne sa stáva, že zákazníci Jolleo po zásnubách dovedú svoje snúbenice do predajne, veľkosť profesionálne odmerajú a prsteň upravia.

Tradícia verzus originalita

Prsteň máte vybraný a atmosféra praje, zostáva to posledné, a tým je okamih, v ktorý to celé nastane. Každá zo žien je výnimočná a tá, ktorú ste si vybrali vy je pre vás jednoznačne nad všetky. V prípade zásnub ich však vieme rozdeliť do dvoch skupín. Jedna z nich miluje kreativitu. Veľmi ju prekvapíte, keď prstienok schováte na nečakanom mieste a ona ho sama nájde alebo sa jej očakávanú otázku opýtate originálnym spôsobom. Druhá skupina žien toto celé s radosťou hodí za hlavu. Obyčajné pokľaknutie s prstienkom vo vašich rukách bude pre ňu tým najkrajším, čo môžete spraviť. Nie, tento typ žiadosti nie je staromódny a klišé. Ženy ho milujú a zaručene o ňom budú s úsmevom na perách rozprávať všetkým blízkym.

Ak vaša (veríme) nastávajúca patrí do druhej skupiny žien, vytipujte si časť dňa, počas ktorej budete sami a pokľaknite. Postarajte sa o to po Štedrej večeri, pri rozbaľovaní darčekov, počas vianočného pečenia alebo ešte chvíľu pred Vianocami, keď budete zdobiť stromček. Využiť môžete aj romantickú atmosféru vianočných trhov alebo snehom zapadaného večerného mesta. Každý výber bude správny.

IMG_9166.jpg

Možno ste si pri čítaní odseku o dvoch typoch žien poriadne povzdychli, že tá vaša patrí do skupiny, ktorá očakáva zapojiť mnoho fantázie. Žiaden strach, aj pre vás máme pár tipov. Vianočné obdobie, voľno a trávenie času pri rôznych aktivitách vám ich totiž ponúka hneď niekoľko. Zabaľte prstienok do darčekového balenia a vložte ho pod stromček. Dôležité je neprezradiť sa, preto uprednostnite veľkú škatuľu. Ak v nej chcete vzbudiť viac napätia, vyberte malú krabičku, podobnú tej klasickej určenej na šperky, no z iného produktu. Partnerka si bude najskôr myslieť, že vie, čo v krabičke nájde. Keď roztrhá papier a zbadá krabicu, napríklad od vonnej sviečky, ale po otvorení predsa len nájde prstienok, verte, že vzrušenie bude dvojnásobné.

Ženy disponujú šiestym zmyslom, ktorý akosi podvedome tuší, že sa tento významný okamih blíži. Nebuďte ľahko čitateľný a nečakajte až do večera. Pripravte raňajky, vianočné kakao alebo čaj a prstienok priviažte k hrnčeku. Alebo si nechajte vyrobiť špeciálnu vianočnú guľu s otázkou a uložte ju medzi ostatné vianočné ozdoby. Skvelou cestou bude tiež, keď ju necháte v domnienke, že ju šiesty zmysel sklamal a požiadate ju až po Štedrom dni. Zahrajte si počas vianočných sviatkov Scrabble a vyskladajte „vezmeš si ma“ z písmeniek. Pokúste sa premyslieť váš typický vianočný program a zakomponovať prstienok prirodzene do diania, aby bolo požiadanie o ruku skutočne prekvapujúce.

Neváhajte a zájdite do Jolleo vybrať zásnubný prstienok a urobiť tieto Vianoce ešte čarovnejšími. Podobné podmienky sa vám naskytnú najbližie až o rok. Držíme vám palce a veríme, že sa zastavíte opäť po pár mesiacoch vybrať svadobné obrúčky.

IMG_9181.jpg

Zdroj: Jolleo