Snažíte sa nájsť inšpiráciu? Prinášame vám nápady na darčeky na Valentína, ktoré vašu polovičku zaručene potešia. Najčastejšími darčekmi, ktoré si na Slovensku zaľúbené páry na Valentína dávajú, sú kvety a sladkosti. Čím svojho partnera alebo partnerku môžete zaujať vy?

Predajňa Sofia Gold

Aké darčeky na Valentína pre mužov?

Potešiť muža zaujímavým darčekom dokáže byť rovnako náročné ako ženu. Prečítajte si niekoľko tipov, ktorými sa môžete inšpirovať.

Darček pre dobrodruha

Najlepší spôsob, ako obdarovať človeka, ktorý obľubuje dobrodružstvo, je darovať adrenalínový zážitok. Vyberte si napríklad jazdu na pretekárskych okruhoch, skok padákom, rafting, let balónom alebo letecké simulátory.

Zábava a hry

Dospelí aj mladšie ročníky – každého muža potešíte najnovšími PlayStation hrami. Aj keď ženy sa hernému koníčku u svojich polovičkách netešia, zaručene ich zábavnými, akčnými alebo strategickými hrami zabavíte.

Pre športovo aktívnych

Má váš partner záľubu v športoch? Máte vyhraté. Zvoľte doplnky výživy alebo fitness príslušenstvo, prípadne športové oblečenie, ktoré sa pri športových aktivitách určite hodí.

Lístky na zápas

Hokej, futbal, basketbal, hádzaná alebo bojové športy. Vyberte obľúbený šport, ktorý váš priateľ alebo manžel sleduje a zoberte ho na nezabudnuteľný zážitok.

Starostlivosť pre mužov

Aj muži sa radi o seba starajú. Vlasy, telo alebo brada – vyberte svojmu milému starostlivosť, ktorú si obľúbi. Skúste napríklad kondicionéry a oleje na bradu, pánske parfumy alebo masku na pleť.

Predajňa Brloh

Aké darčeky na Valentína pre ženy?

Mnohých mužov trápi otázka valentínskeho darčeku pre svoje nežné polovičky. Vyriešiť vám tento problém pomôžeme originálnymi inšpiráciami pre tohtoročný Valentín.

Farebné spomienky

Gýčové rámčeky na fotografie vymeňte za fotoaparát, s ktorými si spomienky spoločne vytvoríte. Kúpte svojej partnerke napríklad fotoaparát Instax, ktorý vám fotky aj priamo vytlačí.

Zážitkový večer

Prekvapte priateľku alebo manželku večerom, ktorý si skutočne užije. Príjemný wellness pobyt, degustačná večera alebo degustácia vína je skvelým spôsobom, ako vyčarovať spoločné zážitky.

Dobrodružstvá v cudzej krajine

Nemusíte dať valentínsky darček, ktorý je možné využiť len počas Valentína. Naplánujte zaujímavú dovolenku v inej krajine a spoznávajte krajiny, kultúry a ľudí v zahraničí.

Sladká delikatesa

Bonboniéra alebo čokoláda sú veľmi častým valentínskym darčekom, ktorý dokážete nahradiť kreatívnou formou. Nakúpte ingrediencie na ovocno-čokoládové fondue, s ktorým si doprajete sladkú bodku za romantickou večerou.

Romantický šperk

 Jemnosť a elegancia v tomto prípade vyhrávajú. Zvoľte minimalistický náramok alebo náhrdelník, ktorý bude skvelým doplnkom ku každému outfitu. Pre tých, ktorí si sú istí a chcú svoj vzťah posunúť na ďalšiu métu, je snubný prsteň skvelou voľbou.

Predajňa NAY

Aké najhoršie valentínske darčeky ste dostali?

Môj priateľ sa celý deň tešil, ako mi pri romantickej večeri ukáže valentínsky darček. Bola som nadšená a plná očakávaní. Žeby tento krát už konečne pokľakol s prsteňom? Romantika opadla, keď mi podaroval svetelnú reťaz na dom.

- Michaela, 29

Na Valentína som dostala kryt na volant v aute. Nejakým zázrakom na volant v mojom aute nepasoval. Ďalší zázrak bol, že na volant v jeho aute pasoval ako uliatý, čiže si ho rovno nechal.
- Petra, 36

Neviem, nad čím rozmýšľal, keď ten darček vymýšľal. Od svojej polovičky som dostala sošku Oskara. Nevedela som, či sa mám smiať alebo plakať.

- Nikola, 25

Ja nič konkrétne, ale kolegyňa dostala od svojho manžela ryžovar. Dnes sú už rozvedení.

- Simona, 32

Od môjho ex som dostala krabičku na prsteň v tvare ružového hrošíka. On nevedel, že je to na prsteň a daroval mi ho ako rozkošnú dekoráciu. S nadšením a očakávaním som ho otvorila a bol prázdny. Veru hanbil sa poriadne.

- Katarína, 28

Romantická večera. Sviečky a hudba. Skvelé jedlo. Zlatá krabička. Lesklá saténová mašľa. Rozbúšilo sa mi srdce. Veľkostne som odhadovala, že to bude krásny náramok alebo náhrdelník. Otvorím krabičku. V nej zlaté pero. Bol absolútne nadšený, pretože sa dokonca dalo využívať ako USB kľúč.

- Alžbeta, 29

Predajňa Douglas

Ako si spraviť krásny Valentín, ak ste single?

Sviatok sv. Valentína nemusí byť viazaná len na lásku k svojmu partnerovi. Keďže láska nemá hraníc, Valentín je skvelou príležitosťou si spríjemniť deň a stráviť ho sám so sebou, priateľmi alebo rodinou. Osláviť lásku môžete akokoľvek.

Filmový večer

Uvarte si skvelé jedlo, pripravte si popcorn, doprajte si obľúbenú pleťovú masku a zapnite si obľúbené filmy. Na filmový večer si zavolajte priateľov alebo rodinu, prípadne si užite večer aj vlastnú spoločnosť.

Wellness a spa

Zaslúžite si oddych. Objednajte sa na masáž, navštívte vírivky a sauny. Doprajte si starostlivosť pre vlastné telo a myseľ v podobe oddychového poobedia. Nedržte sa pravidla, že pri relaxovaní potrebujete spoločnosť. Venujte sa sebe.

Single večera

Vedeli ste, že chutné jedlo si môžete užiť aj osamote? Vyberte si vašu obľúbenú reštauráciu a urobte si príjemný večer. Zavolajte k sebe aj priateľov, s ktorými ste sa už dlho nevideli. Ázijská, talianska, grécka alebo francúzska kuchyňa? Zvoľte tú, na ktorú máte najviac chuť.

Vedeli ste, že u nás v Bory Mall nájdete predajne Douglas alebo Yves Rocher, kde kúpite skvelú kozmetiku a drogériu pre mužov aj ženy? Fotoaparáty a inú elektroniku zasa nájdete v predajni NAY.

Navštívte nás a valentínske darčeky vybavíte jednoducho a za jedno poobedie.

Tešíme sa na vašu návštevu v Bory Mall.