1. Širšia ponuka a dostupnosť tovaru

Už aj vám sa stalo, že ste na poslednú chvíľu po celom meste naháňali potrebnú veľkosť topánok alebo inú farebnú kombináciu svetra? Vianočné nákupy v decembri naberajú na obrátkach, preto sa vám môže veľmi ľahko stať, že TEN správny darček bude ťažšie dostupný, prípadne už vypredaný. Pre vás to znamená čas navyše strávený presunmi do iných obchodov, v horšom prípade vymýšľanie nových darčekov.


2.  Skombinujte príjemné s užitočným

Nákupy na poslednú chvíľu sú väčšinou sprevádzané aj s poriadnou dávkou stresu. Ľudia sú pod časovým tlakom podráždenejší a nervózni, čo sa prirodzene odrazí na každom z nás. Jeden nevie parkovať, druhá sa príliš dlho vybavuje na pokladni, predavačka sa vám nestíha venovať a vo vašej hlave sa odohráva nemilosrdný scenár, ako budete do polnoci piecť koláče a do rána baliť darčeky....


Skúste to toho roku zobrať z opačného konca. Vezmite dcéru, mamu či kamošku a spojte nákupy a príjemne chvíle s blízkymi. Budete mať priestor stráviť čas spolu, porozprávať sa a poradca pri výbere darčekov tiež nie je na zahodenie.

3. Vianoce sú...drahé

Potraviny, výzdoba, vianočný stromček a samozrejme darčeky. Vianoce dokážu poriadne prevetrať naše peňaženky. Veľkou výhodou vianočných nákupov je, že si prostriedky na nákupy viete rozdeliť na viac častí a nefinancovať celé Vianoce iba z jednej výplaty.


4. Duch Vianoc?

Obchodné centrá sú každým rokom krajšie, žiarivejšie a vyzdobenejšie. Metre svetelných reťazí, trblietajúce sa ozdoby a príjemná vianočný hudba, ktorá hrá z každého kúta. V predvianočnom zhone však dokážeme všetky tie pekné detaily úplne odfiltrovať a len splašene pobehujeme po obchodoch v snahe vybaviť všetko v čo najkratšom čase.

Nákupy v predstihu vám ponúkajú veľký luxus v zmysle, že sa môžete zastaviť, sadnúť si, obdivovať výzdobu a cítiť sa naozaj vianočne. 


5. Darčeky - to chce nápad

Jeden z najviac stresujúcich momentov Vianoc je jednoznačne výber darčekov pre blízkych. Veď to poznáte, „a čo kúpime babke, tete, svokre či tatinovi?“ Nie vždy vám v momente napadne to, čo by vašich blízkych úprimne potešilo.
Aby ste neskončili s prvoplánovými darčekmi, ponechajte si na ich premýšľanie priestor. Skúste sa blízkych aj nenápadne povypytovať a zistiť po čom túžia.
 
Ak sa vám predsa len minuli nápady, inšpirujte sa u nás!


DARČEKY PRE MUŽOV
Podporte ich záľuby! Rozšírte im zbierku kvalitného športového oblečenia či vybavenia. Mužské srdce zaručene vždy potešia aj najnovšie technologické vychytávky.

pre muzov.jpg Zľava: Xbionic funkčné oblečenie, Xiaomi bezdrôtové slúchadlá


DARČEKY PRE ŽENY
Šperky sú určite darčekom, ktorý rozžiari ženské oči. A teraz nehovoríme o večných diamantoch. Siahnite po kúskoch od lokálnych dizajnérov. Ich diela sú jedinečné dizajnom a v porovnaní s diamantmi aj cenovo dostupnejšie.

pre zeny.jpg Obchod Pokrok.


PRE DETI
Pre vývoj dieťaťa je hračka veľmi dôležitá. Veď pomáha rozvíjať napríklad jeho poznávaciu a rozlišovaciu schopnosť. Radosť z učenia môžu rodičia starších detí stimulovať vďaka kreatívnym a výučbový hračkám či hrám. Deti milujú daný typ hračiek, keďže sa rýchlejšie učia, lepšie vnímajú okolie, reagujú na podnety a rozvíjajú zmysly. Hudobné a zvukové hračky sú vhodné už pre novorodencov, môžu mať formu hracích diek alebo závesných hračiek na kočík. Batoľatá zbožňujú hrazdičky, stavebnice i hru s tvarmi.  Predškoláci a školáci zas ocenia interaktívne hračky pre deti či stavebnice..

vnimave deti.jpg Širokú ponuku hračiek ponúka obchod Vnímavé deti.

 

ŠPECIÁLNA KATEGÓRIA: SVOKROVCI
Vybrať vkusný vianočný darček pre svokru / svokra môže byť ťažký oriešok. Vsaďte na dobrú knihu či pekný zaujímavý bytový doplnok.  Určite nič nepokazíte ani lístkami do divadla alebo na koncert. Vybrať si z rôznych  podujatí môžete v stánku Ticketportal v Bory Mall.

60884037_365634154079002_1268643084795641856_o.jpg Obchod Pokrok

 
PRE KAŽDÉHO
Ak si nie ste istý vhodnou voľbou darčeka, aj na to máme riešenie. Darujte darčekovú kartu Bory Mall s ľubovoľným kreditom. Kartou sa dá platiť vo viac ako 120 obchodoch, obdarovaný má takmer neobmedzené možnosti  a môže si vybrať čokoľvek, za čím mu srdce piští!

 
Tak čo vy na to? Budete čakať do poslednej chvíle, alebo sa pustíte do vianočného nakupovania v predstihu?
 


Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom Facebooku a Instagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory MalI.