Niektorí z nás na vlnu technologického pokroku naskočili úplne bez problémov, pozorne sledujú všetky novinky a pomaly nič ich nemôže prekvapiť. Mnoho ľudí však zákutia tohto tajomného sveta ešte neodhalilo alebo ich spoznávajú len pomaly a opatrne. Ani na jednom prípade nie je nič zlé, ak však patríte skôr do tej druhej skupiny, radi vám pomôžu naslovovzatí odborníci. Aby ste si mohli aj vy užívať jednoduchší, efektívnejší a zábavnejší život.

Zábavnejšie? Play!

Láka vás objavovanie svetov v počítačových hrách, radi by ste niektorý zažili na vlastnej koži, no neviete, ako a kde začať? Na začiatok je určite dôležité zistiť, či je pre vás vhodná konzola alebo ste skôr počítačový herný typ, a tiež to, aké hry považujete za tie najzábavnejšie. Chcete byť najrýchlejším jazdcom automobilových pretekov? Zneškodniť všetkých nepriateľov v napínavej strieľačke? Alebo si chcete počas hrania radšej precvičiť svoje logické myslenie? Nie je nič jednoduchšie, než skočiť do PlayGoSmart v Bory Mall. Nadšenýpersonál vám pomôže, aby ste v sebe prebudili hernú vášeň naplno s tým správnym „výstrojom“. Ak ste to nestihli, nevadí, stále môžete hrať populárne DOS hry online. Spríjemnite si tak poobedie aj v pohodlí domova.

spojenie1.jpg

Efektívnejšie? Go!

Ste presne ten typ, ktorý chce z každej chvíle vyťažiť najviac? V tom prípade by vám nemali ujsť technologické vychytávky, s ktorými budete v každom momente rýchly, výkonný a dostupný kedykoľvek a kdekoľvek.

Základom je určite správny smartfón. Vyberajte podľa toho, čo od neho očakávate. Ak na cestách radi fotíte, určite stavte na kúsok s kvalitným fotoaparátom, ak je pre vás hlavne pracovným nástrojom, zvoľte ten so spoľahlivou batériou. A nezabudnite ani na predĺženú ruku smartfónu, smart hodinky, ktoré vám uľahčia aj chvíle strávené športom. Budete dostupní ešte rýchlejšie a zároveň si ľahko odsledujete svoje pokroky.

Ak je pre vás dôležitý flexibilný pohyb, s elektrickou kolobežkou City Boss D1000 z ponuky PlayGoSmart ovládnete mesto a nezastavia vás pri tom ani kopce. Motory umiestnené v zadnom a prednom kolese majú totiž ohromujúci výkon celkom 1 000 W a predný i zadný náhon rovnomerný záber. Ten zaistí, že kolesá nepodkĺzajú ani na prudkom kopci či menej pevnom teréne. Táto kolobežka si dokonca poradí aj s jazdou off-road. A to všetko pri dokonale ekologickej jazde. Špičkové technológie jednoducho dokážu na nevšedný zážitok premeniť aj bežnú cestu do práce.

spojenie2.jpg

Jednoduchšie? Smart!

Ak už ste si technológie podmanili v hernom živote a v pohybe, je načase využiť ich vo svoj prospech aj doma. S inteligentnými produktami budúcnosti nebude už žiadna bežná činnosť nudná. Umývanie zubov sa so sonickou kefkou zmení na wellness zážitok, robotický vysávač vám vyčaruje čas na zábavnejšie činnosti,než je vysávanie,a s robotickou kosačkou do záhrady máte obdiv susedov zaručený! Už viete, ktorú smart vychytávku si z PlayGoSmart odnesiete ako prvú?

Na svoje si prídu malí aj veľkí

V PlayGoSmart sa oplatí zastaviť aj všetkým, ktorí už vyberajú vianočné darčeky. Pre deti sú to napríklad rôzne herné klasiky ako Minecraft alebo skvelé hry od Nintenda. Netreba však zabúdať ani na bezpečnosť našich najmenších, a preto odporúčame detské smart hodinky, ktoré potešia deti a rodičom doprajú pocit pokoja a bezpečia. Tých, v ktorých sa malé dieťa už len skrýva, poteší určite herná konzola. Ak máte doma knihomoľa, môžete siahnuť po elektronickej čítačke kníh. A na spríjemnenie času pri čítaní napríklad po aroma difúzeri.

IMG_8535.jpg

O PlayGoSmart

Pôvodná značka vznikla pred takmer dvadsiatimi rokmi ako ProGamingShop, internetový obchod s hrami a organizátor Counter Strike turnajov a LAN parties. S rozširujúcim sa portfóliom produktov pre hráčov sa v roku 2014 otvorila prvá predajňa. Tá najnovšia v Bory Mall je v poradí už devätnásta. V roku 2020 prešla značka rebrandingom a zrodil sa PlayGoSmart.

IMG_8522.jpg

PlayGoSmart je postavený na silných herných a technologických základoch, znalostiach a skúsenostiach nazbieraných počas takmer dvadsaťročnej histórie fungovania. Svojou ponukou produktov a služieb sa snaží o to, aby zákazníkom čo najviac uľahčil, spríjemnil a zefektívnil život.

Zdroj: PlayGoSmart