Na čerstvom vzduchu chutí lepšie

Naozaj, nejde o žiadnu poveru. Slniečko, vitamín D, kyslík, to všetko prispieva k prečisteniu hlavy, okysličeniu pľúc a celkovému zlepšeniu nálady. Premeňte svoj balkón na terasu obľúbenej kaviarne a cíťte sa aspoň na chvíľu ako niekde úplne inde. Stačí na to málo, krásny čajový či kávový servis, štýlové poťahy na vankúšiky, niekoľko svietnikov, mäkučká bavlnená deka, stolík a stoličky. Ak chcete svoj pocit luxusu ešte zväčšiť, pridajte k tomu ľahké elegantné ľanové závesy, dekoračné vázy s voňavými kvetmi a budete mať pocit, že ste na dovolenke pri mori.

hmgoepprod.jpeg

Zdroj: HM home


Piknik v záhrade

Máte vlastnú záhradku? Ešte lepšie! Vyberte sa s celou rodinkou na piknik na vlastnom trávniku. Podľahnite kúzlu polihovania na deke a vychutnávania si jedla sediac na zemi. Verte nám, je to úplne iný pocit, ako keď sedíte všetci za stolom. Niektoré mäkké, krásne, pestrofarebné deky na nás vyslovene volajú, aby sme sa uvelebili, položili na ne štýlový piknikový kôš, ozdobili LED svetielkami, zapli príjemnú hudbu a pochutili si na dobrotách, ktoré sme si priniesli.

BeFunky-collagepiknik.png

Zdroj: Tchibo


Presaďte sa v pestovaní

Je to jednoduché. Natiahnite si chic záhradné rukavice, vezmite do rúk lopatku, nájdite pekné kvetináče a voilà, razom sa z vás môže stať pestovateľka. Nemusíte sa hneď vrhať na polia a vysádzať lány zemiakov či repy. Stačí, keď si urobíte radosť z pestovania v malom, hoci i na balkóne. Ani neviete, ako veľmi sa vám bude v budúcnosti hodiť, keď si budete môcť kedykoľvek počas varenia len vybehnúť na balkón a natrhať trochu bazalky, petržlenovej vňate, pažítky či koriandru. Vypestujte si vlastné bylinky a budete mať nevyčerpateľnú zásobu čerstvých byliniek, hoci i do čaju. Ako si môžete jednoducho zabezpečiť vlastný šalviový, nechtíkový, mätový či medovkový čaj?

tchibo bylinky.jpeg

Zdroj: Tchibo


Kúpte si napríklad súpravu na pestovanie od Tchibo. S takýmto jednoduchým pestovaním vám môžu pomôcť aj vaše ratolesti, o niektoré rastlinky sa môžu dokonca starať pokojne aj samé.
 
 
Veríme, že počasie bude už len krajšie a krajšie, dni dlhšie, izolácia kratšia a radosť z pobytu na čerstvom vzduchu väčšia. Prajeme vám príjemne strávené chvíle vo svojich záhradkách a na balkónoch a nezabudnite si vychutnávať všetko, čo sa dá.