Jeansy alebo sukňa? To je otázka.Vychytávok je už aj v detskej móde požehnane. Možno máte doma malého módneho guru, ktorý sám vytvára vlastné unikáty a sám sa rozhoduje, čo na seba dá a čo nie. A možno váš miláčik ešte potrebuje maminku a spolieha sa plne na ňu. Dievčatká dnes častejšie siahajú po jeansoch ako po sukniach a chlapci sa zase dobre cítia vo voľných tričkách, nie v obtiahnutých strihoch. Poradíme vám, ako vašim princeznám ponechať dievčenský look aj v nohaviciach a chlapcom šmrnc aj vo voľnejších strihoch a pritom všetko podľa poslednej módy.

Letí, letí, všetko letí...Máte doma športovca alebo malú tanečníčku? Módni dizajnéri ohlásili s príchodom nového školského roka trend hip-hopového štýlu, ktorý sa premietol do dievčenského aj chlapčenského oblečenia. Športové strihy a pohodlné módne kúsky uchvátia tak ako vás i vašich drobcov, pretože povolené je naozaj všetko. Na čo sa teda v tomto roku zamerať?

Móda = podpis osobnosti.V módnych kolekciách si nenechajte ujsť bundy v baseballovom štýle, flanelové košele, mikiny a joggersy, a rovnako aj tričká a mikiny so športovými vzormi. Objavte rôzne potlače, emblémy a nášivky, ktoré sú u detí veľmi obľúbenými vychytávkami. Všímajte si originálne detaily, ktoré umožnia malému nositeľovi vyjadriť jeho individuálny štýl a povzniesť klasický športový štýl na úplne inú úroveň.

Aké farby zvoliť?Odtiene khaki, námorníckej a klasickej modrej kontrastujú s energickou žltou, podmanivou zelenou alebo výraznou červenou. Výberom týchto farieb dáte malým detským modelom ten správny šmrnc. Skúste ich zvoliť pri výbere ľahkej jesennej bundičky, vesty alebo pri kúpe nových tenisiek, ktoré sa tak často ničia hlavne pri hraní futbalu alebo jazdou na bicykli. Mickey Mouse je vašou detskou celebritou? Nájdete ho v nových kolekciách či už na celých kúskoch oblečenia alebo na doplnkoch - na taškách, šiltovkách, opaskoch...

Kde to všetko nájdeme?Aj vďaka týmto kúskom sa vaša ratolesť stane senzáciou v škole. Samozrejme k tomu potrebuje aj dobré známky a príjemné správanie. Ale prečo nezačať štýlovo? Novými detskými kombináciami sa môžete inšpirovať priamo v predajni Reserved. Nájdete tam aj dievčenské vichy vzorované blúzky a módne volány, ktoré sa kombinujú s jeansami a sukňami v štýle 90. rokov - vytvoríte tak ideálny set do školy, ale aj na mimoškolské aktivity. Nová kolekcia Reserved Kids obsahuje štýlový mix jemných úpletov, teplej bavlny a pohodlného denimu. Dbajte sa rozmanitosť športovej módy, trendy farby a originálne detaily a zaručujeme, že vaše dieťa začne nadchádzajúci školský rok s úsmevom... a v jeho vlastnom originálnom štýle!