Viete maľovať? Tak máte po starostiach

Kreatívny nápad v podobe kostýmu poľného strašiaka nie je nikdy na škodu. Ten náš je relatívne jednoduchý na výrobu a prípravu. Stačí vašej ratolesti jemne namaľovať tvár, obliecť si na spodku roztrhané džínsové nohavice a flanelovú košeľu podľa vlastného výberu. Samozrejme, chýbať by nemal ani klobúk so slamou (alebo rovno slamený klobúk) a v neposlednom rade aj nejaká tá slama do vrecka na košeli plus poľné kvietky.


4.png


Túži vaše dieťa byť pilotom? Nech sa tak stane

Obľúbené sú aj kostýmy, ktoré súvisia s povolaniami. V tomto prípade sa zahrajú ratolesti na pilotov teplovzdušného balóna. Stačí vziať starší kôš (ideálne prútený alebo aspoň z umelého ratanu), odstrániť z neho spodnú časť, na bočné časti alebo na úchytky pripevniť motúziky a tie obmotať na veľký balón (ten kúpite u nás v Bory Mall v prevádzke Partyland).

DIY-Hot-air-balloon-costume.jpg

Eco, rýchlo a kreatívne

Využite to, čoho má azda každá domácnosť doma dostatok – toaletného papiera. Samozrejme, ideálny bude kvalitnejší, ale bez výraznej kvetinkovej textúry, podľa možností čistý biely. Obaľte vaše dieťa do toaletného papiera od hlavy až po päty do niekoľkých vrstiev. Dávajte iba pozor, aby sa dokázalo ľahko pohybovať. Nechajte mu, samozrejme, aj otvor na nos a oči. A vualá, dokonalý karnevalový kostým je na svete.

5.png


Keď milujú lego, nie je čo riešiť

Milujú vaše deti lego? Ak áno, tak v tom prípade môžete byť eco a vyrobiť im tento unikátny kostým. Pozostáva iba z kartónu a štupľov od minerálok alebo od iných nápojov. Následne vám stačí iba jednoduchý sprej, ktorý sa dá taktiež kúpiť aj v eco verzii. Celý kostým sa dá doladiť „gombíkovou“ taškou, pre ešte krajší efekt. :)

6.png

Tak čo, ktorý kostým vyberiete? :)


Zdroj foto: Pinterest