Romantika, ktorá roztápa srdcia

Niet nad romantické príbehy, nečakané zvraty a šťastné konce. Máte vo svojom okolí niekoho, kto sa rád začíta do romantickej beletrie? Pozrite si 3 novinky, od ktorých sa nebudú vedieť odtrhnúť.

Jedného dňa v Londýne

Saskia Sarginsonová

Romantický príbeh o tom, ako dokáže obyčajná náhoda prepojiť ľudské životy. Príbeh z prostredia Londýna je o vznikajúcom vzťahu medzi vdovou s deťmi a o dvanásť rokov mladším Jacobom, ktorých spojil osud.

Napiš si svůj šťastný konec 

Sarah Jio

Situácie, s ktorými sa Valentína musí vyrovnať sú náročné. Potom, čo sa jej rozpadlo manželstvo, musí odletieť do Londýna prevziať kníhkupectvo po matke. Nečakala však, že keď nájde záhadný dopis založený v obľúbenom románe, jej život sa zmení.

Hlavne sa nezamiluj

Lea Marko

Anna, ktorú opustil manžel sa ocitá v rakúskych Alpách a snaží sa opäť postaviť na nohy. K rovnováhe jej pomáha rola sólistky v miestnej kapele, kde sa spriatelí s jej členmi. Okrem jedného, ktorý ju nenávidí. Napriek tomu, sa ich vzájomná príťažlivosť nedá poprieť. Ako tento príbeh dopadne?

Príjemné čítanie na dobrú noc

Rozprávky sú jeden z najlepších spôsobov, ako pomôcť deťom rozvíjať fantáziu a predstavivosť. Vďaka príbehom sa dokážu presunúť do úplne iného sveta. Ktorú detskú knihu vyberiete ako darček pod stromček tento rok? V predajni Panta Rhei z množstva detských kníh zaručene vyberiete tú správnu.

Moja zbierka klasických príbehov

Veselé a inšpiratívne príbehy, pri ktorých si zaspomínate na detstvo aj vy. Aladdin, Alica v krajine zázrakov, Kniha džunglí a Robin Hood – ilustrované príbehy, ktoré budú vaše deti počúvať s nadšením.

Ako myšiak Félix zachránil Vianoce

Alex T. Smith

Vyhladovaný a unavený myšiak Félix hľadá úkryt, avšak cestu mu skríži obálka pre Santa Klausa. Félix chce obálku doručiť na severný pól, a tak vydáva na odvážnu misiu zachrániť pisateľovi Oliverovi Vianoce. Podarí sa mu zvládnuť túto skúšku odvahy?

O malých a veľkých darčekoch

Jennifer Coulmann

Rozkošný príbeh o kamarátstve myšky a medveďa, ktorí sa navzájom obdarujú vianočnými darčekmi. Vďaka Vianociam a darom pochopia, že najväčšie darčeky sú ich priateľstvo, vzájomná pomoc a podpora.

Darujte rôznorodé vzdelávanie

Od cestovania, stravy, zdravého životného štýlu, až po financie a iné odborné témy. Vyberte si oblasť, ktorá vás alebo niekoho z vášho okolia zaujíma a o darček máte postarané. Navštívte Panta Rhei a prejdite si široký výber kníh, ktoré vás zaujmú.

Okolo sveta 5: Na potulkách v čase, keď sa zastavil svet

Martin Navrátil

Preneste sa do rôznych kútov sveta. Spoznajte Irak, Afganistan a Stredoafrickú republiku očami cestovateľa Martina Navrátila, ktorý vám opisuje život v krajine tak, ako ho zažil na vlastnej koži.

Vegan recepty – chutně a snadno

Monika Brýdová

Vyhrnúť rukávy a hor sa do kuchyne. Inšpirujte sa zdravými a chutnými vegánskymi receptami od výmyslu sveta. Začnite využívať obyčajné ingrediencie neobyčajným spôsobom.

Všetko o peniazoch v jednej lekcii

Gavin Jackson

Viete, ako funguje finančný systém? Dostaňte sa do obrazu a majte nad peniazmi nadhľad. V knižnej  novinke sa rozoberá nie len čo sú peniaze, ale aj ako vznikli a aký majú vplyv na dnešnú spoločnosť

Knihy, pri ktorých zatajíte dych

Bavia vás knihy, ktoré vás svojou atmosférou vtiahnu do deja? Spoznajte 3 zaujímavé novinky z kategórie detektívok a trilerov, pri ktorých stratíte pojem o čase.

Hlava ako dôkaz

Peter Šloser

Napínavý príbeh z kriminálneho prostredia hovorí o nebezpečnom zločincovi v meste Piešťany. Riešenie kriminálneho činu komplikuje korupcia policajného zboru. Objasní sa vôbec záhada piešťanského fantóma?

Duchovia minulosti

Max Seeck

Po blogerkách, ktoré pridajú na svoje instagramové profily rovnaký obrázok majáka, sa zľahne zem. Navyše more vyplaví ženu so zvláštnymi okultnými znakmi po jej tele. Majú tieto dve situácie súvis? Podarí sa detektívke Jessice vyriešiť záhadu?

Lucia

Bernard Minier

Študenti kriminológie zistia, že neznámy vrah aranžuje svoje obete podľa renesančných obrazov. Je púšťanie sa do tak zložitého prípadu pre študentov tá správna voľba? Podarí sa im odhaliť vraha?

Ak si s výberom správnej knihy nie ste istí, spoľahnite sa na nás. Využite našu darčekovú kartu Bory Mall, ktorú je možné darovať a využiť aj v predajniach Panta Rhei. Výber darčeka nikdy nebol jednoduchší.

Veríme, že sme vám urobili prehľad o aktuálnych novinkách vo svete kníh. Teraz už stačí len kúpiť baliaci papier alebo darčekovú tašku v Albi a máte o vianočný darček postarané. Prípadne ideálnym darčekom pre knihomoľov je deka s rukávmi, ktorá spríjemní čítanie kadému kto má rád teplo a voľnosť.

Tešíme sa na vašu návštevu v Bory Mall.