Popcornové poobedie v CINEMAX

Čo tak filmové popoludnie v kine? S najnovším výberom detských trhákov nebudete mať na výber! Modrý ježko, superrýchly Sonic, je späť. Zažite s ním dobrodružnú jazdu na Hubovú planétu. Do kín sa vracia aj so svojím neúnavným prenasledovateľom v podaní majstra komédie a groteskných výstupov Jima Carreyho. Animák Nezlomná svojou hlavnou myšlienkou zahreje dospelákov pri srdiečku a deťúrence povzbudí, aby išli vždy za svojím snom. Tak, ako aj jeho hlavná hrdinka Georgia. Ak však máte doma veľkáča, nechajte sa vtiahnuť do fantasy sveta s novinkami ako Doctor Strange v mnohovesmíre šialenstva alebo svetom čarodejníkov vo Fantastických zveroch s podtitulom Tajomstvá Dumbledora od J. K. Rowling.

274099990_1095594231274216_913715819819850341_n.jpg

Deti v krajine zázrakov

Je ťažké pripustiť si, že to vaše ratolesti zvládnu aj bez vás. Nezabúdajte však, že aj vy jednoducho potrebujete TIMEOUT, detský kútik. Nebojte sa, užijú si ho obe strany rovnako. Skočte na kávičku, obed či rýchle nákupy a deťúrence sa zatiaľ vybláznia s rovesníkmi na preliezačkách. Samozrejme, pod dozorom dospelých. Ak sa však rozhodnete vstúpiť do Buppi, musíte počítať s jedným rizikom. 9 z 10 detí odmieta opustiť areál. Legendy vravia, že to desiate tam je dodnes. Niet sa čo čudovať! Je to výnimočný svet zábavy plný špeciálnych atrakcií, ktoré sa nachádzajú nielen v interiéri, ale taktiež exteriéri. Preliezky, megašmykľavky, skákacie plochy, lanovka či lezecká stena pomôžu vybiť baterku nie jednému malému aj staršiemu huncútovi.

3.png

Bez hračky neodídem!

Poznáte ten moment, keď sa drobcovi rozžiaria oči ako hviezdičky pri výklade s hračkami? Netvrdíme, že je potrebné nakupovať vždy, za každých okolností, a splniť každý rozmar. Ale predsa... aká by to len bola oslava bez darčeka. Pristúpte na kompromis a vyberte darček spoločne vďaka širokému výberu u našich nájomcov. Najdizajnovejšie doplnky a hračky severských a škandinávskych značiek nájdete v predajni Littleone, BleBle ponúka inovatívne a prírodné produkty pre deti s ohľadom na ekológiu v predajni Vnímavé Deti nájdete hry, ktoré rozvíjajú schopnosti detičiek.

1.png

Vyhladlo vám?

Dobré jedlo a spokojné brušká! Neexistuje lepší spôsob, ako ukončiť deň plný hier a zážitkov. Avšak vyjsť v ústrety chuťovým pohárikom celej rodiny nemusí byť jednoduché. Našťastie náš foodcourt ponúka všetky chute sveta. Dôkazom je EDOKIN – Ázia, ktorá vás baví, Hummus a Couscous Bar, indická kuchyňa v Satyam či chute Vietnamu v polievke a prevádzke Pho. Alebo ste typ rodiča, ktorý je ochotný prižmúriť oči a dopriať deťúrencom americkú klasiku v podobe hranolčekov a hamburgerov v McDonald’s, Burger Kingu či KFC? Nech bude nakoniec vaša voľba akákoľvek, nezabudnite na sladkú bodku. Vyskúšajte dezert pôvodom z Belgicka, vafle z The Waffles! Aj vám sa už zbiehajú slinky?

194426574_508946773630315_4895006344346963202_n.jpg

Deň detí na druhú!

Ako sme už v úvode načrtli, aj my sme si pre deťúrence pripravili špeciálny program. Deň plný workshopov si užijú už v nedeľu, 5. júna. V zábavnej škole sa naučia, ako vyrábať sliz, vymodelujú si zvieratká z balónov a čaká ich lekcia žonglovania, hulahop či jojo. Okúsia nielen život vedcov, ale aj hercov. Pre najmenších máme pripravené maľovanky a naučíme ich aj jednoduché origami, ktorými si môžu vyzdobiť svoje detské izbičky. S celou rodinou sa môžete pozrieť aj na bábkové divadlo či vystúpenia talentovaných gymnastiek. Jedno je isté, žiadna nuda nehrozí. Všetko bude mať pod taktovkou legendárny šašo Borys, ktorý zo svojej Srandyskrine vytiahne aj nemožné.

2.png

Vidíme sa v Bory Mall!