Kto by nepoznal známy hit „Somwhere over the rainbow" od havajského hudobníka menom Izrael Kamakawiwo'ole hraný na mini gitare zvanej ukulele? Na YouTube už má cez 300 miliónov vzhliadnutí. Možno sa aj vám podarí nahrať podobný šláger - skúste to s aktuálnym hitom medzi nástrojmi ukulele. Volá sa Mahalo MK1P Transparent Black a ide o sopránové ukulele vyrobené z exotického dreva indonézskeho exportnej dreviny sengon. Dobrá pesnička a ukulele, zábava a romantika zaručená!





Ak patríte medzi tých, ktorí nevychádzajú z domu bez slúchadiel, máme per vás ďalší tip. Letným trendom na poli slúchadiel sú výrazné farebné variácie, doslova a do písmena „must have" produkt ak máte radi súčasné trendy! V ponuke nájdete napríklad zelené, ružové, oranžové, modré, tyrkysové, žlté, na ktoré sa špecializujú značky ako Outdoor Tech, Pioneer, iDance, House of Marley, Happy Plugs, UrbanEars alebo Brainwavz Jive.


Malý, výkonný, moderný, štýlový! Hľadáte kvalitný reproduktor na doma, na terasu alebo na chatu? Osvedčená britská firma Marshall prichádza na trh s parádnym prenosným stereo reproduktorom Stanmore. Ak ste aktívnym poslucháčom hudby a chcete kvalitu, je pre vás ako stvorený. Okrem možnosti pripojenia cez klasický 3,5 jack máte k dispozícii RCA input a samozrejmosťou je aj bluetooth podpora. Vybrať si navyše môžete z dvoch cool farebných prevedení - Cream alebo BR (brown - hnedá).




No a ktorý hudobník alebo hudobný nadšenec by sa nechcel dostať k takýmto kvalitným produktom za super cenu? V Muzikeri v Bory Mall nájdete špičkovú kvalitu za skvelé ceny, do 31.7. dokonca so zľavou v rámci letného výpredaja!