1. Miesto obradu a svadby Či už ste snívali o svadbe v kostole alebo obrade v krásnom renesančnom zámku - hlavné je rezervovať si miesto včas. Záleží od mnohých faktorov, nezabudnite, že často je nutné dohodnúť si termín aspoň rok dopredu.
2. Hostia Znie to ako zábava? Áno, zábava, ktorá vám zaberie kopu času. Zoznam pozvaných, pozvánky, zasadací poriadok... A čo s tými vegetariánmi!? Aké menu im pripraviť? Požiadajte o odpoveď v pozvánke.
3. Program Určite nechcete, aby sa vaši známi na vašom najkrajšom dni nudili. Dajte im dôvod poriadne sa zabaviť! Živá hudba, skvelý repertoár, pár súťaží alebo ukážky obľúbených tradícii väčšinou rozprúdia skvelú náladu a všetci budú spokojní. 4. Výzdoba Toto už máte určite dobre premyslené, ale predsa. Farebná kombinácia, typy kvetov a dekorácie vytvárajú celkový dojem vašej svadby a mali by korešpondovať so štýlom svadobných šiat.
5. Fotograf a kameraman Len to nenechávajte na rodinného známeho! Radšej si priplaťte a spomínajte s originálnymi fotografiami a videom.

Tak nech sa svadba vydarí a nezabudnite, že najviac záleží na tom, aby ste si tento deň užili. Viac rád, tipov a svadobných inšpirácii nájdete v Bory Mall, 22. a 23. 10., na Bory Beauty & Wedding Show