1. Mňami mňam Ľahké ale zároveň výživné šaláty sú to, čo vás naštartuje a udrží v energetickom móde. Skúste do svojho obľúbeného šalátu pridať napríklad chia semiačka, orechy či čerstvé bylinky. Kombinujte chute, ingrediencie a bavte sa pri príprave chutného a fresh šalátu. A aj keď je teplo, treba jesť. Ideálne 5x denne a hlavne, nezabudnite raňajkovať.
2.
Pohnite kostrou... Prichádzajúce leto je o pohybe. Endorfíny - hormóny šťastia - sú všade dokola. Naše telo ich vylučuje pri pohybe, preto sa hýbte a bavte. Prechádzky so psom, korčule, bedminton, beh, príroda, bicykel, plávanie alebo jednoducho - shopping? Nech si už vyberiete čokoľvek vychutnávajte si každý pohyb a precíťte energiu, ktorú prijímate. Budete sa cítiť ľahko, sviežo a šťastne. 3. Párty, párty... Zábava, zábava a zase zábava. Správni ľudia, príjemná atmosféra a dobrá náladička. Počasie dovoľuje rozvinúť vašu fantáziu a spraviť tú najlepšiu party v okolí. Či už vytiahnete gril, záhradné lehátka, miešané drinky alebo pripravíte veľkú party pri bazéne, dôležité je cítiť sa dobre, vychutnať si tieto pekné momenty a byť spokojný.



4. Relax je „in" Len tak nič nerobiť. Zastaviť sa vypnúť. Aj jeden deň relaxovania vás dokáže naštartovať a povzbudiť. Telo aj duša si oddýchnu a vy ste pripravený opäť ísť na plný plyn vo vašich plánoch a snoch. A mať sny je fresh & funny.


5. Slnko a voda

Vitamín D zo slnka potrebuje naša pokožka aj naše zdravie. Pobyt na slniečku s ochranným faktorom vám dodá energiu a chuť baviť sa ďalej. Žiť život s ľahkosťou. Voda prirodzene patrí k letu ale aj k nášmu telu. Pite veľa vody a doprajte svojej pokožke aj trochu osvieženia v podobe studenej rannej sprchy. Vaše telo to ocení a lepšie zvládne prílev horúcich dní.