Kúzelníci prezrádzajú svoje tajomstvá len neradi, jedno sa nám však podarilo odhaliť. Je také jednoduché, že sa ho zvládnu naučiť aj vaše deti! Môžu tak zahviezdiť na rodinnej oslave, či v škole.

Na toto kúzlo budete potrebovať sklenený pohár, červenú šatku, gumičku a utierku.

1. Zoberte sklenený pohár a vložte do neho červenú šatku. Musí byť dostatočne veľká, aby zaplnila celý pohár tak, že keď ho otočíte hore dnom nevypadne von.

2. Cez pohár, ktorý držíte v ruke prehoďte utierku a na pohár dajte zhora gumičku, čím vznikne dojem, že ste ho zvrchu uzavreli.

3. Druhou rukou siahnite pod utierku a z uzavretého pohára vytiahnite červenú šatku.

Ako sa to podarí?

Kúzlo spočíva v tom, že v momente ako budete pohár prekrývať utierkou, rukou ktorou ho držíte pohár pretočíte otvorenou časťou dolu. Takže potom vám už len stačí zdolu potiahnuť za červenú šatku a uvoľniť ju von.

Pre lepšiu predstavu ako celý trik prebieha, si môžete pozrieť nasledujúce video:


Ak máte radi kúzla a zábavu, určite nesmiete chýbať na veľkolepej oslave Dňa detí, ktorá sa uskutoční 2. júna v Bory Mall! Čaká vás bohatý program plný aktivít, hier, odmien a sladkostí. Prídu aj známe detské tváre z vašich obľúbených seriálov, zaspieva vám skupina PACI PAC a objaví sa aj Sníček Hugo z TV Rik. A to samozrejme nie je všetko!

Pre všetkých malých čarodejníkov sme pričarovali od 9. do 30. júna do Bory Mall unikátnu kúzelnícku výstavu, kde budete mať šancu odhaliť čary a kúzla založené na chémii, fyzike a optike. V rámci nej sa môžete tešiť na jedinečnú Magic Show Jędrzeja Bukowskeho, ktorý vám 29. júna osobne predvedie svoje najlepšie kúzelnícke kúsky.

Do skúzlenia s Bory Mall!