Chytrý šperk

Spoločnosť Bellabeat ponúka šperky, ktoré okrem toho, že vyzerajú krásne, dokážu kopu vecí. Napríklad merajú vašu aktivitu počas dňa, ponúkajú dychové cvičenia a kontrolujú kvalitu vášho spánku. Fungujú aj ako budík. Okrem náhrdelníkov majú aj brošne a náramky.

bellabeat.jpg foto: Bellabeat


Štýlové smart hodinky

Nepáči sa vám dizajn smart hodiniek? Je pravda, že väčšinou majú športový look, čo popri pracovných kostýmoch nevyzerá veľmi dobre. Presne pre vás sú tu hybridné smart hodinky Fossil Q Harper. V klasickom jednoduchom tele ukrýva hitech vnútro. Dá sa použiť na fitness, meria vašu aktivitu a tiež funguje ako budík.

Fossil.jpg foto: Fossil


Fotky za okamih

Sú malé, šikovné, milé a zachytíte s nimi spomienku na krásne momenty a najlepšie párty. Navyše vám ju tento fotoaparát v sekunde vytlačí na fotopapier. Instax foťáky nie sú náročné na obsluhu a najnovší model Fujifilm Instax Square SQ20 má možnosť pozrieť si na zadnom displeji fotku predtým, než ju vytlačíte. Čiže odpadáva problém s množstvom pokazených a zbytočne vytlačených fotiek. Nájdete ich v predajni Faxcopy.

Fujifilm.jpg foto: Instax Fujifilm


Okuliare, ktoré chránia

Modré svetlo z obrazoviek telefónov a počítačov pôsobí na oči vyčerpávajúco. Spôsobuje tiež nespavosť a unavenosť očí. Okuliare k počítaču Xiaomy tieto modré lúče blokujú. Ešte nikdy nebola ochrana štýlovejšia! Predáva Mi Store v Bory Mall.

Xiaomi.jpg foto: Xiaomi


Externý power bank

Určite sa už aj vám stalo, že sa vám vybil mobil v tej najnevhodnejšej chvíli. Vtedy je dobré mať po ruke takzvaný power bank, externý zdroj energie. Väčšinou je to iba čierna alebo biela škatuľka. To však neplatí o Remax AA-1119, ktorý dostať v rôznych farbách. Tvarovo sa podobá na rúž na pery, takže sa hodí do každej ženskej kabelky. Túto kúpite v predajni Nay Elektrodom v Bory Mall.

nay.png

foto: Nay


Bezdrôtové sluchátka

Kvalitné a dobre vyzerajúce, presne také sú bezdrôtové sluchátka od Bang&Olufsen. Dotykové ovládanie a krásna púdrovo ružová farba z nich robia dokonalý skvost pre nežnejšie pohlavie. Nájdete ich v ponuke predajne iSTYLE v Bory Mall.

bankoluf.jpg foto: iSTYLE


Praktický prívesok

Dáte si ho na svoju kabelku a nikto okrem vás nebude vedieť, že tento pekný prívesok skrýva kábel na nabitie vášho mobilu. Vďaka nemu si môžete dobiť váš telefón cez notebook, v aute, ale aj v relax zónach obchodných centier. Tento je od firmy Casetify, ale ak ste šikovná, podobný si môžete vyrobiť aj sama, stačí ak si na kľúčenku pripojíte kábel. Micro USB káble rôznych farieb nájdete napríklad v predajni Mi STORE v Bory Mall.

casetify.jpg

foto: Casetify


Hľadač kľúčov

Tiež patríte k tým, ktoré často nevedia, kam položili svoje kľúče? Tento malý štvorček vám s tým pomôže. Môžete ho využívať na dva spôsoby. Zavesíte ho ako prívesok na vec, ktorú pravidelne neviete nájsť a telefónom ho viete prezvoniť. Alebo ak naopak často neviete nájsť práve telefón, môžete Tile použiť tak, že jeho stlačením začne telefón zvoniť.

tile.jpg foto: Tile

Príďte si pozrieť najnovšie hi-tech vychytávky do Bory Mall!
V priestoroch centra sme pre vás pripravili zážitkovú výstavu, na ktorej si môžete vyskúšať simulátor mozgových vĺn, zažiť virtuálnu realitu, otestovať sa na detektore lži alebo zložiť pieseň vlastnými pohybmi. Výstava potrvá od 14. 6 - 13. 7. 2019!


Ak si sa dočítal až sem, určite sa ti zapáčia aj vychytávky a novinky, ktoré nájdeš na našom  FacebookuInstagrame. Takto ti nič neunikne a získaš prehľad zo zaujímavého sveta Bory Mall.