Kto bol svätý Mikuláš?

Biskup Nikolaos žil v 3. storočí v Myre, ktorá sa nachádzala na území dnešného Turecka. Pochádzal z bohatej rodiny a preslávil sa aj tým, že svoje dedičstvo daroval chudobným. Sviatok svätého Mikuláša oslavujeme na počesť Nikolaosa, jeho štedrosti, láskavosti a dobrých skutkov.

Kedy chodí svätý Mikuláš?

Príchod svätého Mikuláša slávime 6. decembra a tento rok pripadá na utorok. Slovenskú tradíciu oslavujú deti už večer predtým. Očistenú topánku vkladajú do okna, kde ich ráno čakajú sladké dobroty.

Mikuláš v Bory Mall

Mikuláša môžete vidieť aj u nás v Bory Mall. Všetky poslušné deti príde potešiť Mikuláš aj so svojimi pomocníkmi práve v utorok 6. decembra. Tešiť sa môžete na radostné prekvapenia pre vašich najmenších.

Vyhnite sa stresu a behaniu za mikulášskymi balíčkami

Základ je vyhradiť si čas určený na nákup všetkého potrebného. Využite efektívne nakupovanie v Bory Mall, kde si dokážete kúpiť všetko za jedno poobedie. Šetrenie času a energie ocení každý, kto si chce užiť predvianočné obdobie hlavne s rodinou.

Čo dať do mikulášskeho balíčka?

Originálne a kreatívne odpočítavanie

Potešte svojich blízkych zaujímavým adventným kalendárom pre zábavné odpočítavanie času do Vianoc. Značka Douglas ponúka praktickú kombináciu 24 produktov starostlivosti o pleť pre všetkých nadšencov krásy. V kníhkupectve Panta Rhei pripravili kalendáre, po ktorých vašich malých knihomoľov nebudú bolieť zuby.

Predajňa Douglas

Mikulášske dobroty s intoleranciami

Vianočné sviatky sú obdobím, kedy sa málokto v dobrotách obmedzuje. Bohužiaľ, niektorí sa tomu vyhnúť nedokážu. Ak máte vo svojom okolí niekoho s bezlepkovou, bezlaktózovou alebo dia stravou, navštívte predajňu Bio Organic. Vyberte do mikulášskeho balíčka tolerantné maškrty.

Predajňa BioOrganic

Darujte pocit pohody a relaxu

Ranná šálka kávy, prípadne poobedný čaj predstavujú pre mnohých z nás pohodový každodenný rituál. Ak chcete potešiť milovníka kávy alebo čaju, neváhajte mu do mikulášskeho balíčka pribaliť túto radosť. V predajniach Tchibo a Oxalis vám radi odporučia exotické druhy, ktoré stoja za vyskúšanie.

Predajňa Tchibo

Sladká láska pre všetkých

Keď prepojíte čokoládu s láskou, dostanete perfektný tip na mikulášsky balíček. Darujte rodine, deťom a priateľom sladkú maškrtu a zaručene uvidíte radosť a nadšenie. So značkou Pedro sa zaručene vy a vaši známi vrátite do detských čias. Veľký výber čokolád, dezertov a iných sladkostí nájdete v predajni Delikateso.

Predajňa Pedro

Mikulášsky balíček bez kazu

Každá mama chce pre svoje deti len to najlepšie. Jedným zo spôsobov, ako urobiť radosť vašim najmenším, je prekvapiť ich hračkami alebo kreatívnymi hrami. Značku Vnímavé deti ocení každý rodič, ktorý chce rozvíjať schopnosti detí. Kvalitné a dizajnové hračky nájdete aj v predajni Littleone.

Predajňa Vnímavé deti

Mikulášsky darček pre každého

Dochádzajú vám nápady? Máme pre vás záchranu v podobe darčekovej karty Bory Mall, ktorú môžete darovať komukoľvek. Nabite kredit od 10 € – 250 € a nechajte vašich blízkych kúpiť si to, po čom oni túžia.

Darčeková karta Bory Mall

Obdarujte svoju rodinu, priateľov, kolegov a známych malou pozornosťou a urobte im krajší deň.

Tešíme sa na vašu mikulášsku návštevu v Bory Mall.