Napätie, dráma aj láska

Najsexi herecký pár spolu na filmovom plátne? Reč je o krásnej Penélope Cruz a charizmatickom Javierovi Bardemovi, ktorí sa stretli v trileri Pablo Escobar: Nenávidený a milovaný. Javier si zahral legendárneho narkobaróna a Penélope novinárku a televíznu celebritu, ktorá s Escobarom prežila vášnivý vzťah.

Premiéra: 14. 6. 2018

Zdroj: Youtube


Pre nenapraviteľné romantičky

Rozmaznaný, sebecký milionár odmietne zaplatiť mladej matke Kate za upratanie svojej jachty. Keď však počas jednej divokej párty padne cez palubu, prebudí sa ráno na pláži a v nemocnici skonštatujú, že trpí stratou pamäte. Vtedy nastupuje na scénu Kate s falošným sobášnym listom ako jeho zákonitá manželka! Film Manžel na skúšku je osviežujúca romantická komédia, ktorá poteší všetky ženské srdcia.

Premiéra: 5. 7. 2018

Zdroj: Youtube


Zábava aj pre deti

V najnovšom pokračovaní série Hotel Transylvánia 3: Strašidelná dovolenka sa naši známi hrdinovia vydávajú na dovolenkovú plavbu na výletnej lodi. Zo začiatku síce všetko nasvedčuje tomu, že si perfektne oddýchnu, až kým sa Drakula nezamiluje do kapitánky lode Eriky, ktorá je potomkom legendárneho lovca upírov.

Premiéra: 12. 7. 2018

Zdroj: Youtube


Spravte si babskú jazdu

V komédii Som sexy hrá Amy Schumer úplne obyčajnú ženu „krv a mlieko", ktorá po údere do hlavy začne samu seba vidieť a vnímať ako super kočku. A tiež sa podľa toho začne správať. Každý, kto ju stretne, sa nestačí diviť. Začína flirtovať, je sebavedomá, chce novú prácu a to najdôležitejšie - nebojí sa zamilovať. Žarty z kultu krásy, zo seba i zo sveta módy a modelingu si v tejto komédii robia skutočné sexbomby Naomi Campbell, Emily Ratajkowski alebo legenda modelingu Lauren Hutton. Je skvelé zistiť, že každá žena je tak krásna, ako sa sama cíti.

Premiéra 28. 6. 2018

Zdroj: Youtube


Poďte sa báť

Ak máte radi napätie, vyrazte do kina na film Prvá očista. Prežite najnebezpečnejšiu noc v roku. Prežite dvanásť hodín, počas ktorých pre vás nepohnú prstom ani policajti ani záchranári. Prežite Očistu. Čo sa stane, nikto nevie, ale pekný pohľad to asi nebude. Pokračovanie originálnej hororovej série vás zavedie na samotný začiatok. Do časov, ktoré znamenali zrod najkrvavejšej americkej tradície.

Premiéra 5. 7. 2018

Zdroj: Youtube


Ak si chcete vychutnať spomínané filmy v pohodlných kreslách s kvalitným zvukom a skvelým občerstvením v ruke, vyrazte do najmodernejšieho multikina na Slovensku - CINEMAX v Bory Mall. Či už pôjdete do kina s rodinou, na rande, alebo si spravíte babskú jazdu s kamoškami, v CINEMAX si to užijete naplno!

Kompletný program nájdete na www.cine-max.sk.