Módne ikony

Svet sa mení. Nielenže dnes už nie je raritou stretnúť muža prechádzajúceho sa nákupným centrom, čoraz viac z nich si nákupy začalo užívať a zaujímajú sa o módu. Ak sa chystáte na spoločenskú akciu alebo dôležité stretnutie, určite oceníte kvalitné obleky v predajniach ako Alain Delon či Ozeta. Ak sa však chcete cez leto skôr uvoľniť a užívať si, v H&M, Cropp alebo Sinsay nájdete všetky horúce kúsky, ktoré im túto sezónu nesmú chýbať, ako sú kardigán, sveter bez rukávov, šľapky, bermudy a ďalšie.

Untitled-5.png

Pre tých, ktorí budú navždy deťmi

Hovorí sa, že muži vraj nikdy nedospejú. To však vôbec nie je zlé, pretože aj na tých sme v Bory Mall dobre pripravení. Určite ocenia skvelú elektroniku v Mi Store, iStlyle alebo Nay elektrodom, v ktorých nájdu všetky najnovšie technologické vychytávky. Rovnako sa zabavia v predajniach Brloh a PlayGoSmart, kde na nich čakajú rôzne počítačové a konzolové hry, spoločenské hry či virtuálna realita. A všetko z toho si môžu vyskúšať! Navyše v PlayGoSmart nájdu aj skvelé kúsky pre zberateľov.

Áno dobrodružstvu!

V neposlednom rade nesmieme zabudnúť na skupinu mužov, ktorí namiesto vecných darov omnoho viac ocenia zážitok a je jedno, či je to zážitok gastronomický, adrenalínový alebo skrátka taký, ktorý im prinesie zábavu. U nás si vychutnajú každý! Pozvite ich napríklad na skvelé jedlo v Kubu, Divokej kačke alebo v Chuck and Frida. Ak chcú zažiť riadnu akciu, pripravte im najlepší filmový zážitok na Slovensku v našom kine Cinemax. Na programe sú chytľavé filmy nabité akciou ako Doktor Strange v mnohovesmíre šialenstva, ktorý im poriadne zamotá hlavu, alebo Jurský svet, pri ktorom budú lapať po dychu pri úteku pred pravekými jaštermi. Máte doma dobrodružný typ a vo voľnom čase spoločne brázdite vrcholy hôr a kopcov? Zíde sa vám dobré vybavenie na túry, splavy alebo lezenie, ktoré nájdete v športových obchodoch Intersport či Alpine Pro.

IMG_0680.jpg

Ťažké rozhodovanie

Ešte stále nemáte úplne jasno, ako obdariť toho vášho ocina na jeho blížiaci sa deň? Možno vám pomôže týchto pár tipov, ktoré môžete spoločne s deťmi pre otecka vybrať a potešiť ho. Štýlové módne sako dodá mužovi eleganciu a zvýši sebavedomie. Nič však nepokazíte ani ležérnym tričkom, skvelým na prechádzky po pláži. Alebo čo tak matchy outfity? Zvýraznite rodičovské puto rovnakými kúskami pre neho, dieťa či dokonca aj pre vás samotnú. Krokom vedľa nebude spoločenská či počítačová hra pre viac hráčov. Tá poteší nejedného chlapa, špeciálne, ak si ju môže zahrať večer s kamošmi alebo s celou rodinou. Klasika, ktorá nesklame, je skvelá kniha či športové náčinie. Futbalovou loptou v ňom prebudíte športového ducha a zároveň potešíte deti, ktoré sa s otcom môžu pri hre rozhýbať.

Untitled-5.png

Napokon nám nedá nespomenúť aj event Detské dielničky ku dňu otcov, na ktorý môžu prísť deti s otcami a nielen, že dostanú krásny darček, no strávia spolu aj pár krásnych chvíľ a to je to najkrajšie a najdôležitejšie, čo vieme našim deťom dať – náš čas a lásku.

7.png

Tešíme sa na vás v Bory Mall!