„Neviem, čo chcem (neklamem, mám všetko)“

Taká častá a taká nenávidená odpoveď, ako je táto, sa len tak nepočuje. Tentokrát sa však rozprávame o tej lepšej z dvoch skupín, a to je tá, ktorá skutočne nič nepotrebuje. Sú to ľudia, ktorí si na darčeky nepotrpia a nemajú radi, keď na nich míňame vysoké peňažné čiastky.

Obdarovať tento typ človeka je skutočne náročné, pretože vám nič nepovie. Na druhej strane prejaví úprimnú radosť za všetko, čo mu dáte. Zájdite do predajne Albi a verte, že si nebudete vedieť ani vybrať. Padnú vám do oka pamäťové Pidikarty o zvieratách, tradičný Alias v netradičnej edícii Súboj generácií alebo spoločenská hra Mars Teleformace, v ktorej sa podieľate na osídlení novej planéty? Ak hľadáte niečo od srdca, čo poteší aj poriadne pobaví, navštívte našu novú predajňu Kompot. Vyberať môžete z tričiek s kreatívnymi nápismi, hrnčekov či krytov na telefón. Tento typ darčekov je ideálny pre kamošov a členov partie.

image-7072-2021-07-26.jpg

Skvelým darčekom bude aj jedna z elektronických vychytávok z Nay. Ak je doprava vo vašom meste utrpením, zvoľte elektrokolobežku. Ak váš blízky rád športuje, vyberte kvalitné smart hodinky alebo zmodernizujte rodičom domov a kúpte im inteligentnú domácnosť, ktorá im zmení život. Alebo im ho zmeňte klasickejším spôsobom. Kvalitným matracom alebo vankúšom z Materasso.

„Neviem, čo chcem (očakávam super darček)“

Do tejto skupiny patrí tá druhá časť ľudí, pri ktorej treba čítať medzi riadkami a za ich odpoveďou stojí veľké očakávanie. Ak nechcete riskovať sklamanie, máme pre vás skvelé riešenie. Darujte našu darčekovú kartu! Ide o platobnú kartu, ktorú stačí nabiť na 10 – 250 € a váš blízky ju môže rok používať vo všetkých predajniach v Bory Mall označených nálepkou. Navyše je vyrobená z recyklovateľného BIO PVC materiálu, čím prispejete k ekologickejším Vianociam. A ak vás dokonca tlačí čas, využite náš e-shop a objednajte ju online.

IMG_8870.jpg

„Zišlo by sa mi niečo na seba“

Ak hľadáte darček pre niekoho, kto neustále hovorí, že si nemá čo obliecť a zároveň má doma plný šatník, nemusíte sa ho na darček ani pýtať. Ženu potešíte elegantným kúskom z príjemného materiálu z predajní Orsay, Mohito alebo novinky v Bory Mall – predajne Woman's. Vybrať môžete z množstva trendy oversize svetrov ideálnych na zimu alebo siahnite po modernej pufovanej bunde či veste, v ktorých bude neprehliadnuteľná. Svoje miesto v ženskom svete zastávajú aj doplnky a šperky. Ligotavé a nežné kúsky nájdete napríklad v klenotníctve Jolleo. Pánom padne vhod originálna kožená taška do práce. Ak chcete niečo originálnejšie, vezmite ho na meranie a nechajte mu ušiť v Alain Delon oblek presne na mieru.

blogfoto1.png

Medzi touto skupinou ľudí však veľmi ľahko nájdete módneho guru. Ak si teda netrúfate niečo vybrať sami, zvoľte klasiku, ktorej nikdy nie je v šatníku dosť. V predajniach Sportisimo, Intersport alebo A3 Sport napríklad nájdete termo bielizeň, ktorá udrží telo v suchu pri letných aj zimných športoch. Ak sa však aj tak necítite na výber darčeka, pripomíname našu darčekovú kartu, ktorá tieto situácie bravúrne vyrieši.

„Kúp mi nejakú knihu“

Aj keď žijeme v dobe Netflixu, stále po svete kráča dosť ľudí, ktorí milujú vôňu nových kníh. Medzi skvelými knihami nájdete zimnú klasiku o otužovaní Metóda Wima Hofa alebo Mesto dievčat, ďalší romantický príbeh od autorky bestselleru Jedz, modli sa a miluj, Gilbert Elizabeth. Vyskúšať môžete aj originálnu novinku, Knižný diár 2022. Je plný výziev, tipov na literatúru aj antistresových maľovaniek.

Ale nie sú to len knihy, čo nájdete v Panta Rhei. V časti Creative raz-dva vyskladáte vianočný kreatívny balíček pre maliarov, handmade fanúšikov či pre umelecké duše. Nájdete tu prázdne plátenne tašky, zástery, papierové modely zvieratiek či krabice, ktoré potrebujú už len trochu farieb a nehy šikovných rúk.

image-6605-2021-05-21.jpg

Takí, ktorých sa netreba ani pýtať

Tento typ človeka má v živote každý z nás. Spoznáte ich podľa nekonečnej lásky k fitness, futbalu alebo niektorému zo sci-fi a fantasy filmov. Títo ľudia nemajú darčekových predmetov s ich obľúbenou tematikou nikdy dosť, preto máte záruku dobrého výberu. Stačí zablúdiť do športovej predajne alebo novootvoreného PlayGoSmart a vybrať ďalší skvelý kúsok do ich zbierky.

Nevinný detský zoznam

Oproti tým skromným, ktorí nič nechcú a nič nepotrebujú, sú tu deti, ktoré už od leta spisujú darčekové zoznamy. Riadiť sa nimi, pravdepodobne zbankrotujete. Vyberte si pár z ich zoznamu snov a v Dráčiku alebo v predajni All Toys ich určite nájdete. Ak však chcete pre svoje dieťa hračku, ktorá ho zavedie do ríše hier, záhad a vás poteší, že robí čosi pre svoju budúcnosť, zájdite do predajne Vnímavé deti. Edukačné hry pomôžu zlepšiť detské matematické zručnosti, pozornosť aj motoriku.

IMG_1525.jpg