BON JOVI - FROM ENCORE NIGHTS

01_700x500.jpg

Poriadny Rock&Roll na filmovom plátne! Najnovší koncert kapely Bon Jovi z New Jersey prišiel do kín. Obľúbená skupina z Rokenrolovej siene slávy sľubuje úplne novú energickú show, ktorú ešte nikto nikdy nevidel. Toto tvrdenie si môžete overiť exkluzívne v kinách Cinemax v Bory Mall.


BLACK WIDOW

Prvé sólové dobrodružstvo Scarlett Johansson ako Black Widow v akčnej marvelovke. Fanúšikovia komiksov sa môžu tešiť na atmosféru špionážneho thrilleru. Natasha Romanoff, „Black Widow", prenasledovaná temnou silou, ktorá sa nezastaví pred jej zničením, sa musí vysporiadať so svojou temnou históriou špióna. Či sa jej to podarí, zistíte na plátne!

03_700x500.jpg

OTEC

Realistický rodinný príbeh, ktorý bez sentimentu vykresľuje emočne intenzívny pohľad na svet očami človeka, ktorý trpí demenciou. Dramatická ilustrácia fyzických strát, ku ktorým dochádza spolu s tými duševnými. Hlavnú úlohu stvárnil famózny Anthony Hopkins, za ktorú ho Akadémia ocenila cenou Oscara.

05_700x500.jpg

ČERVENÁ ČRIEVIČKA A SEDEM STATOČNÝCH

02_700x500.jpg

Príbeh o Snehulienke, ale opäť trochu inak! Bacuľku Snehulienku premení pár črievičiek na chudučkú krásavicu. Ale čo je skutočná krása? To Snehulienka pochopí v spoločnosti siedmich otravných trpaslíkov aj zlej ježibaby! Animovaný rodinný film od tvorcov Ľadového kráľovstva a Na vlásku predpovedá zábavu nielen pre najmenších.


CRUELLA

04_700x500.jpg

Zdroj: CINEMAX

Film zo štúdia Disney o rebelských, mladých rokoch jednej z najznámejších filmových postáv a antihrdiniek v histórii kinematografie, o legendárnej a zlej Cruelle de Vil. Dej je zasadený do Londýna sedemdesiatych rokov minulého storočia, do prostredia punkovej a spoločenskej revolúcie. Okrem samotného príbehu sa môžete tešiť na nekonvenčné outfity a nezabudnuteľný štýl rokov sedemdesiatych.

Maximálny filmový zážitok si môžete vychutnať v kine CINEMAX v Bory Mall na veľkom plátne, v sále IMAX či na VIP sedadlách. Stačí si už iba vybrať a pohodlne sa usadiť!